Paistopisteissä ja ammattikeittiöissä riittää tänä päivänä rutkasti tarjontaa, ja kilpailijoista erottautuminen on entistä haasteellisempaa. Sen tietää myös myyntipäällikkö Teppo Lehtonen, joka on toiminut meillä Lantmännen Unibakella myyntitehtävissä seitsemän vuoden ajan.

”Niin ammattikeittiöissä kuin paistopisteissä asioivat ihmiset arvostavat tänä päivänä kokonaisvaltaisia ostokokemuksia, joissa heidän tarpeensa huomioidaan yksityiskohtia myöten. Meidän tehtävänämme on auttaa paistopisteitä ja ammattikeittiöitä tarjoamaan tällaisia kokemuksia omille asiakaskunnilleen.”

Lue alta Tepon vinkit, millä tavalla me Lantmännen Unibakella voimme auttaa sinua erilaistumaan!

Palvelemista ja auttamista suurella sydämellä ja ammattitaidolla

Yksi merkittävimmistä tekijöistä onnistuneeseen asiakaskokemukseen ovat motivoituneet, osaavat ja palvelualttiit työntekijät. Kun työtä tehdään suurella sydämellä ja ammattitaidolla, puhuvat tuloksetkin puolestaan.

Tätä ajatusta puoltaa myös Teppo Lehtonen, joka vetää vähittäiskaupan kenttämyyntiä. Tepon vastuulla on sen lisäksi kaksi suurta asiakkuutta, Kesko sekä Halpahalli.

”Meillä on suurella sydämellä työskentelevä palvelualtis ja ammattitaitoinen kenttämyyntiorganisaatio, joka tarjoaa myymälöille kattavia ratkaisuja, neuvontaa sekä koulutusta. Tällä tavoin pystymme auttamaan myös paistopisteasiakkaitamme erottautumaan kilpailijoista,” Teppo kiteyttää.

Markkinoiden monipuolisin tuotevalikoima

Osaavan ja palvelualttiin henkilöstön lisäksi Teppo pitää monipuolista ja jokaiseen hintaluokkaan sekä tarpeeseen vastaavaa valikoimaa erittäin tärkeänä erottautumistekijänä.

”Valikoimamme on rakennettu niin, että pystymme tarjoamaan asiakkaalle ratkaisun aina edullisista klassikoista premium-laatuiseen croissantiin.”

Monipuolisen valikoiman sekä laajan tuntemuksen alasta takaa myös se, että meillä Lantmännen Unibakella on toimintaa Suomessa sekä ympäri Eurooppaa.

Lataa maksuton trendiraportti

”Kun meiltä löytyy leipomoita sekä Suomesta että muista Euroopan maista, pystymme tarjoamaan takuuvarmalla laadulla niin suomalaiset klassikot kuin kansanvälisetkin herkut, jotka ovat molemmat lähtöisin omilta leipomoiltamme.”

Oma tuotantoketju takaa varman, laadukkaan ja vastuullisen yhteistyön

Omat leipomot ja tuotannot Suomessa ja Euroopassa tarkoittavat sitä, että tuotantoketjut pysyvät omassa hallinnassa. Tällä puolestaan pystytään takaamaan parempaa toiminta- ja toimitusvarmuutta.

”Toimitusketjumme on markkinoiden parhaimmistoa, sillä keskitymme omien leipomoidemme vahvuuksiin. Ulkoistaminen asettaa aina alttiiksi erilaisille muuttujille toimitusketjussa. Tilanne on paremmin meidän hallinnassa, kun toimimme omista leipomoista käsin.”

Me Lantmännen Unibakella huolehdimme tarkkaan, että jokainen yrityksen leipomo – oli se sitten Suomessa tai ulkomailla – omaa tarvittavat sertifikaatit. Tällä taataan, että kaikki Suomenkin markkinoille saapuvat tuotteet ovat tuotettu vastuullisesti ja laadukkaasti kansainvälisesti asetettujen kriteereiden mukaisesti.

”Läpinäkyvyys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja, joita haluamme kaikessa toiminnassamme noudattaa. Mietimme leipomotuotteita pellosta pöytään,” Teppo jatkaa.

Ainutlaatuista erilaistumista tuotekehityksen avulla

Kun yhdistetään laaja tuoteportfolio ja pitkän linjan osaaminen, voidaan erilaistaminen viedä täysin uudelle tasolle. Meillä Lantmännen Unibakella tämä tarkoittaa sitä, että osaamisen kautta pystymme löytämään asiakasta parhaiten palvelevan tuotteiston, sekä yhdessä kehittää jopa uutta, asiakkaalle räätälöityä tuotteistoa.

”Tuotekehitys asiakkaiden kanssa on todella antoisaa ja kaikkia palvelevaa. Teemme erittäin mielellämme tämänkaltaista, erilaistavaa yhteistyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua erilaistumaan myymäläpaiston avulla. Meiltä saat laajan valikoiman laadukkaita paistopistetuotteita, ideoita, koulutusta sekä myymäläpaiston kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja onnistu ilahduttamaan asiakastasi ainutlaatuisella tavalla.

New call-to-action

Lue lisää aiheesta:

6 vinkkiä - Näin rakennat ruuhkahuippuja tukevan valikoiman paistopisteeseen
Huomioi nämä 5 ruokatrendiä valikoimassasi
Lisää myyntiä leivonnaispakasteiden oikealla paistamisella
Lantmännen Unibake - Vastuullisuus

Hallitse hävikkiä
Reseptipankki

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Koulutus