Kaikille avoimet koulutukset alkavat

Alamme järjestää koekeittiöllämme Pajalla Helsingissä avoimia koulutuksia, jotta kuka tahansa kahvilan, ravintolan, liikenneaseman, hotellin, kuntasektorin toimipisteen tai muun ammattikeittiön työntekijä voi tulla oppimaan uutta leivonnaispakasteista.

Mikäli kaipaat ideoita leivonnaispakasteiden parhaasta hyödyntämisestä tai inspiraatiota makeiden kahvilatuotteiden tuunaamisesta ja täytetystä leivästä, avoimet koulutukset ovat sinua varten!

Keittiömestarimme kouluttaa

Olemme innoissamme avoimien koulutusten aloittamisesta. Koekeittiömme Paja on perustettu jo kymmenisen vuotta sitten palvelemaan asiakkaitamme paisto-osaamisen parantamisessa. Olemme kouluttaneet niin ketjuja kuin yksittäisiä aktiivisia asiakkaitamme.

Meiltä voi oppia esimerkiksi paistamaan leivonnaispakasteita oikein, tuunaamaan makeita kahvileipiä, tarttumaan taikinaleivontaan, rakentamaan täytetyillä leivillä upeaa valikoimaa ja kehittämään premium fast foodia.

Keittiömestarimme Marko Hirvonen suunnittelee koulutukset ja pitää myös avoimet koulutukset. Marko on myös kouluttanut myyntitiimimme, ja näin aluepäällikkömme myös osaavat neuvoa ja kouluttaa ympäri Suomen.  

Avoimen koulutuksen sisältö

Avoimissa koulutuksissa käydään läpi:

  • leivonnaispakasteiden käyttöä
  • makeiden leivonnaisten tuunaamista
  • ja täytetyn leivän reseptejä. 

Pääset mukaan tekemisen meininkiin, keräämään ideoita ja maistelemaan! Lisäksi saat läksiäislahjaksi tuotekassin Unibaken parhaita tuotteita.

Ilmoittaudu mukaan

Kurkkaa tulevat avoimet koulutukset kotisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja saat meiltä, joten ota yhteyttä.


Lue lisää aiheesta:
Reseptipankki
Vältä näitä 6 virhettä esillepanossa
Huomioi nämä 5 ruokatrendiä valikoimassasi
Solo Sokos Hotel menestyy taikinaleivonnalla

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Paistopisteet
Ammattikeittiöt
Koulutus