Vasta solmitulla yhteistyösopimuksella Lantmännen Unibake Finlandista tulee Bolt Arenan ja HJK:n virallinen yhteistyökumppani. Yhteistyön myötä Bolt Arenalla myydään yksinoikeudella Lantmännen Unibaken laadukkaita fastfood, street food-, leipä- ja kahvileipätuotteita.

 

HJK:n myyntijohtaja Esko Villman iloitsee tuoreesta kumppanuudesta.

– On hienoa aloittaa yhteistyö Lantmännen Unibaken kanssa. Lantmännenin vahva osaaminen ja monipuolinen tuotetarjonta yhdistettynä Bolt Arenan ravintolapalveluihin takaavat jatkossa monille kokous- ja työhyvinvointipäivävieraillemme laadukkaat makunautinnot. HJK:n ottelutapahtumissa saamme nauttia myös mm. Vaasan Street Food -sämpylöistä areenan suosituimpien tuotteiden hotdogien ja hampurilaisten myötä, Villmann kertoo.

 

Vaasan Street Food uutuudet

 

– Lähdemme innolla mukaan tähän yhteistyöhön HJK:n ja Bolt Arenan kanssa. Saamme hienon näyttämön meidän tuotteillemme ja pääsemme tarjoilemaan makuelämyksiä tapahtumissa. On myös hienoa päästä tukemaan suomalaista jalkapalloa ja HJK:ta. Toivotamme paljon tsemppiä peleihin, Lantmännen Unibaken markkinointijohtaja Salla Eklund tunnelmoi.

 

Herkullisia matsipäivän tuotteita on seuraavan kerran tarjolla, kun HJK kohta UEFA Europa Conference Leaguen lohkovaiheen ottelussa itävaltalaisen LASK:n torstaina 16.9.

 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus