Ravintolat ja kahvilat on suljettu 31.5.2020 asti muun kuin take away -myynnin osalta. Samalla kuitenkin esimerkiksi golf-ravintoloita ja kesäkioskeja käynnistellään tulevaan kauteen.

Lue suosituksemme tulevalle kesälle. Näiden avulla rakennat toimivan valikoiman tuotevalintoja ja reseptejä myöten.

Yksinkertaista ja kätevää

Nopea asiointi noutaen onnistuu helpoiten, kun valikoimasi on sopivan napakka ja olet miettinyt valmiita kokonaisuuksia. Mieti nyt oman pisteesi suosikkeja viime kesäkausilta ja löydä timantit!

Valmiit combot ja paketit toimivat tänä kesänä, kun noutamisen pitää olla erityisen nopeaa. Tee kahvista ja makeasta kahvileivästä valmis sopuhintainen setti. Seuraavaksi suunnittele eväspussi, johon tulee asiakaskunnallesi sopivimmat tuotteet, esimerkiksi täytetty leipä, juoma ja hedelmä.

Täytetty leipä kuntoon

Täytetty leipä on helppoa myydä mukaan pakattuna ja nauttia ulkona. Huomioithan, että tien päällä syömiseen ei kannata laittaa sotkevia tahnoja tai helposti putoavia täytteitä, vaan pidä kokonaisuus napakkana.

Tee sopivan reilu satsi valmiiksi kylmään yksittäispakattuina, jotta et joudu koko ajan valmistamaan leipiä. Illan viimeisinä tunteina voit täyttää leipiä tilauksesta välttääksesi hävikkiä.

Kesän täytettyihin leipiin suosittelemme näitä Lantmännen Unibakelta:

Tässä muutama kesäinen resepti täytettyihin leipiin:

Jos kaipaat lisää inspiraatiota täytettyihin leipiin, kurkkaa Vitriinivallankumous-teemamme osio leivistä.

Hodarit haltuun 

Nopean yhden käden syömisen klassikko on hot dog. Helppojen hodarireseptien mukaan kokkaaminen luonnistuu keneltä vain. Niitä syödään mielellään pieneen ja isoonkin nälkään.

Meidän leipomomme Vantaan Petikossa leipoo pehmeitä ja laadukkaita fast food -sämpylöitä. Sellaista kansainvälistä street foodia saat siis lähiruokana Suomesta Avainlippujen kera!

Saat tukun kautta Lantmännen Unibaken hot dog -sämpylöitä. Katso siis omat suosikkisi valikoimastamme.

Reseptipankistamme löydät ideoita täytteiksi, kokeile esimerkiksi näitä:

Jos teillä on mahdollista kokata hampurilaisia, meidät kannattaa pitää mielessä ja katsoa meiltä vinkit parempiin burgereihin


Makea valikoima maistuu

Uunituoreus ja tuoksu auttavat myymään makeaa, joten kannattaa miettiä, olisiko teillä mahdollista paistaa osa tuotteista. Jos ilmassa leijailee tuoreen pullan tuoksu, syntyy helpommin heräteostoksia.

Jos teillä kesä on kiireinen eikä ole paistajia tai uuneja, nykyään löytyy laaja valikoima laadukkaita sulattaen valmiita tuotteita. Meillä tunnistat ne paistolakanasta tuoteruudun kulman "Sulattaen valmis"-merkistä.

Lanseeraamme 1.5. valikoimaamme Vaasan Sokeroidun munkkirinkelin, joka on sulattaen valmis, valmiiksi sokeroitu ja vegaaneillekin sopiva. Pidä se muistissa kesän makeita valitessasi!

Suosittelemme makeaan valikoimaan:

Mitä muuta leipomotuotetta tarvitsetkaan, me autamme mielellämme monipuolisen valikoimamme voimin. Meiltä saat kotimaisia klassikoita, kansainvälisiä makuja ja Moilas Gluten-Free -tuotteita ammattilaisille.

Kesän erityisjärjestelyt

Tämä kevät ja kesä ovat poikkeuksellisia koronapandemian takia. Kannattaa siis nyt jo miettiä, kuinka saatte toimintatavat käteviksi ja kaiken turvalliseksi. Me uskomme, että tänä kesänä kannattaa valmistautua pakkaamaan paljon krokopusseihin, take away -rasioihin ja kasseihin. Voit miettiä, kannattaako jopa makeita kahvileipiä pakata yksittäin krokopusseihin.

Ehkä tänä kesänä kesäpaikoissa avataan uusia myyntiluukkuja ja golf-kenttiä kierrellään myyden tuotteita golf-kärryistä. Mieti siis jo nyt teidän prosessinne kuntoon ja toivottavasti voimme auttaa valikoimanne kanssa.

Huolehditaan toisistamme!

Meidän yhteyshenkilömme ovat valmiudessa auttamaan, jos kysyttävää herää. Pidämme puhelin- ja videopalavereja kotikonttoreiltamme, kunnes tilanne muuttuu.

Jos haluat jutella leipomoasioissa kanssamme, voit tätä kautta jättää meille yhteydenottopyynnön, niin soitamme sinulle.

Lue lisää:

Vinkkejä ammattikeittiölle koronaviruksen aikana

Burger Battlen voittaja neuvoo – näin teet mahtavan burgerin!

Laadukas hampurilaissämpylä on ruokailijalle ratkaiseva tekijä

Rakenna burger oikein

Burgereiden reseptit

Hampurilaissämpylät


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus