Osallistuimme tänä vuonna jo seitsemättä kertaa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen Roosa pulla -kampanjalla ja -leipomotuotteilla. Roosa pulla -kampanjamme tavoitteena oli tänä syksynä kerätä yhdessä sisaryhtiömme Vaasanin kanssa 55 000 euroa lahjoitettavaksi. Pääsemme lahjoittamaan tuotemyyntiimme perustuen 42 506 euroa ja yhdessä Vaasanin kanssa huikeat 62 506 euroa suomalaiseen syöpätutkimukseen!

 

 

Roosa pulla antaa erittäin hyvän syyn herkutella, sillä jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteesta lahjoitetaan suomalaiseen syöpätutkimukseen. Roosa pulla -kampanja on meille ihana yhteinen projekti asiakkaidemme kanssa. Syöpäsäätiön kanssa vuosittain toteutettava kampanja on meille arvokas ja on taas ilo lahjoittaa hyvään tarkoitukseen! Osana kampanjaamme teetimme elo-syyskuussa 2021 pullakyselyn, jonka tavoitteena oli selvittää mitä kuuluu suomalaiselle pullakulttuurille. Kyselyn perusteella pullakulttuurille kuuluu hyvää.

”Moni suomalainen ei välttämättä tiedä, että syömällä pullaa voi tukea suomalaista syöpätutkimusta. Pullan syöminen on kuitenkin mitä helpoin tapa tehdä hyvää, sillä pulla on lähellä suomalaisten sydäntä.” kertoo Lantmännen Unibaken Food Service -markkinointipäällikkö Kaisa Kivistö.

Melkein puolet kyselyn vastaajista valitsi korvapuustin suosikkipullakseen. ”On mielenkiintoista, miten suomalaisten pullamaku on pysynyt vuosien aikana melko samana. Kysyimme suomalaisten suosikkipullaa viimeksi muutama vuosi sitten, eivätkä mieltymykset ole siitä oikeastaan muuttuneet – korvapuusti oli silloinkin selvä ykkönen. Ehkä erityisesti korvapuustiin liittyy lämpimiä muistoja tai sen maku on niin tuttu ja taattu, että se pitää pintansa vuosi vuodelta,” Kivistö toteaa.

Roosa pulla -kampanjatuotteissa oli mukana tänä vuonna peräti kolme kanelipullaa. Vaasan Kanelikierrepulla, Vaasan Suloinen Kanelipulla sekä ensimmäistä kertaa myös pidetyn Vaasan Kotiuunin -tuoteperheen sulattaen valmis Herkkupuusti olivat mukana kerryttämässä lahjoitussummaa.

 

Lantmännen Unibaken henkilökunnan bongaamia roosia tunnelmia syksyltä 2021

 

Lue lisää Roosa pulla -kampanjasta blogikirjoituksesta, jossa Syöpäsäätiön Sari Meller kertoo keräyksen taustoista ja merkityksestä.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme ja Syöpäsäätiölle jälleen onnistuneesta kampanjasta! Roosa pulla -kampanja käynnistyy jälleen syksyllä 2022, joten pysy kuulolla!

 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus