Uusi moderni ilme 

Sivustomme ilme on muuttunut raikkaan vaaleaksi ja selkeämmäksi rakenteeltaan, joten älä ihmettele uuden näköistä sivustoa. Tekstiä on nyt mukavampi lukea ja erityisesti mobiilinäkymää on paranneltu – käy katsomassa!


Kaikki tuotteistamme

Tuoteosiostamme löydät kaikki julkisen valikoimamme tuotteet ja niiden ainesosaluettelot, ravintosisällöt, allergeenitiedot, GTIN-koodit, ja tuotenumeron.

Tuoteosiossa pystyy myös kokoamaan suosikkituotteistaan oman tuotekokoelman, jonka voi tallentaa koneelle ja vaikka tulostaa. Tuoteosiota päivitetään tämän vuoden aikana yhä paremmaksi niin ulkonäöltään kuin toiminnallisuudeltaan.


Räätälöityä sisältöä ammattikeittiöille ja paistopisteille

Meillä on erikoistuneet tiimit palvelemaan sekä ammattikeittiöitä että vähittäiskaupan asiakkaita, ja siksi myös kotisivuillamme on räätälöityä sisältöä juuri sinun kanavasi tarpeisiin. Kotisivuiltamme löydät aina juuri sinulle kohdennetut uusimmat markkinointimateriaalit, kampanjat sekä konseptit. 


Reseptejä, oppaita ja inspiraatiota leivonnaispakasteista

Kotisivujemme Koulutus-sivuilta löydät paljon tietoa leivonnaispakasteiden tarjoamista mahdollisuuksista, ominaisuuksista ja optimaalisista käyttötavoista. Paisto-oppaan avulla paistat aina tasalaatuisesti, ja leivontavideoiden avulla kokeilet helposti uusia tuunauksia ja taikinaleivontaa. Päivitämme kotisivuillemme jatkuvasti uusia reseptejä – reseptipankista löydät satoja reseptejä kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Selkeät ja laajat yhteystiedot 

Yhteystiedoistamme löydät nyt entistä nopeammin ja kätevämmin myynnin ja markkinoinnin työntekijöiden, hallinnon ja viestinnän, laskutustietojen ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä jatkossa myös kaikkien toimipisteidemme osoitteet. Onko sinulla antaa meille palautetta? Uusilta kotisivuiltamme voit nyt ottaa meihin yhteyttä helposti palautelomakkeen avulla – palaamme sinulle!

Onko sinulla antaa palautetta uusista kotisivuistamme?

Kotisivujemme uudistuksen myötä sivustomme rakenne ja sisältö on hieman muuttunut. Mikäli jäit kaipaamaan jotain sisältöä, ota meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan palautetta liittyen uusien sivujen käyttökokemukseen ja ehdotuksia käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Palautetta ja kysymyksiä uusiin kotisivuihimme liittyen voi laittaa asiakasmarkkinointipäällikölle Kaisa Kivistölle kaisa.kivisto(at)lantmannen.com.


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Paistopisteet
Ammattikeittiöt
Koulutus


New call-to-action