Kouluruokakilpailu kehittää kouluruokaa

Kouluruokakilpailussa kolmihenkiset joukkueet kisaavat siitä, kuka keksii valtakunnan parhaat kala-, kasvis- ja liharuokareseptit. Esikarsinnassa ilmoittautuneet joukkueet valmistavat omilla kouluillaan kilpailureseptinsä mukaiset annokset, jotka maistaa ja arvostelee koulun omat oppilaat.

Kuusi finaaliin päässyttä joukkuetta kilpailee Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 11.-13.3.2020,  ja voittajajoukkue saa palkintomatkan Italiaan. Kaikki finaalin reseptit jaetaan valtakunnallisesti koulukeittiöiden käyttöön.

Kouluruokakilpailuun voi osallistua maksutonta kouluruokaa tarjoavien ja suomalaisia kouluruokailusuosituksia noudattavien koulujen keittiöhenkilökunta. Tartu haasteeseen, tule mukaan kehittämään parempaa kouluruokaa ja osallistu kilpailuun!

Kouluruokakilpailu 2020 logo

Terveellinen leipä on tärkeä osa kouluruokailua 

Kilpailijat suunnittelevat reseptinsä hyödyntäen yhteistyökumppanien tarjoaman tuotekorin tuotteita. Me olemme tarjonneet koriin herkullisia leipiä, sillä me Lantmännen Unibakella uskomme, että hyvä leipä on tärkeä osa suomalaista kouluruokailua. Avainasiakaspäällikkömme Merja Pakkanen on toiminut pitkään kuntasektorin kanssa yhteistyössä, ja on innostunut Kouluruokakilpailusta:

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista kouluruokaa entistä paremmaksi. Haluan kannustaa kilpailijoita löytämään uusia vaihtoehtoja leipätuotteille osana kouluruoan reseptiikkaa. Olemmekin omalta osaltamme palkitsemassa joukkueen, joka miettii parhaimman Ruistoteutuksen, repullisella Ruissydämiä!

Maukas ja terveellinen leipä saa koululaiset jaksamaan, piristää arkea ja täydentää aterian. Koulumaailmassa suosittuja tuotteitamme ovat mm. Pieni Ruisruutu ja muut Ruutu-perheen palaleivät, Sydänsämpylä, Pieni Ruissydän ja Kaurasydän. Vapun voi kruunaata Vaasan Junior-munkkirinkeli. Erityisesti Sydänmerkki-tuotteemme maistuvat kuntasektorilla.

– Minä arvostan suomalaista kouluruokaa ja arvostan sen perinnettä. Me haluamme tarjota hyviä ja terveellisiä vaihtoehtoja osaksi kouluruokailua, Merja sanoo.

Avainasiakaspäällikkö Merja Pakkanen

 

Me olemme tukenasi, ota yhteyttä!

Merja Pakkanen
Avainasiakaspäällikkö
puh 0400 823 642
merja.pakkanen@lantmannen.com

 


Tutustu kilpailuun tarkemmin ja osallistu

Ota haaste vastaan ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun! Lisää kilpailuinfoa ja osallistumislomakkeen löydät osoitteesta www.kouluruokakilpailu.fi

Lue lisää aiheesta:
Kouluruokakilpailu
Vastuullisuus
Reseptipankki

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leipävalikoima
Leivonnaispakasteet
Ammattikeittiöt
Koulutus