Jo viides vuosi Roosa pulla -kampanjan parissa meni erinomaisesti Lantmännen Unibakella. Kampanjassa Vaasan Kanelikierrepulla ja Minipuusti muuttuivat roosiksi, Kaurasko-leivät saivat roosat pussit sekä Leipämö-paistopisteissä piristettiin esillepanoja Hetki hyvälle -tuotekasseilla.

"Jälleen huikea kampanja takana - niin paljon hyvää mieltä, roosia esillepanoja ja merkityksellistä työtä niin meiltä kuin asiakkailtammme”, Lantmännen Unibaken asiakasmarkkinointipäällikkö Kaisa Kivistö toteaa. Syksy on Suomessa pullien sesonki muutenkin, mutta syys-lokakuussa pullahetket ovat erityisen hyviä, kun jokaisesta Roosa pullasta lahjoitetaan 2 senttiä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Kaurasko-kauraleivät tuovat pottiin 10 senttiä kukin, ja kassikampanjan Hetki hyvälle -kassit tuovat pottiin aina euron.

Ennätyslahjoitus tänä vuonna

Lahjoitus Roosa pulla -kampanjasta on kasvanut joka vuosi, ja tällä kertaa potti kasvoi 50 000 euroon. Lahjoitus ohjataan Syöpäsäätiölle suomalaiseen syöpätutkimukseen. Tuotemyynnin lisäksi lahjoitusta "buustasivat" esimerkiksi K-citymarket Kauhajoki ammattilaisten kuvakisassa ja innostuneet somen vaikuttajat.

Katso koostevideo!

HubSpot Video

Hyvä näkyvyys medioissa

Roosa pullaa nähtiin lehdissä ja sosiaalisessa mediassa tiiviisti, olipa jopa aamu-TV:ssä Roosa pulla Korvapuustipäivän kunniaksi. Sosiaalisessa mediassa #roosapulla näkyi hyvin ja rikkoi tuhannen hashtagin rajan. Korvapuustinpäivä 4.10. ja Roosa nauha -päivä 11.10. olivat piikkejä näkyvyydessä.

"Nyt lahjoitamme oman osuutenne Syöpäsäätiölle ja odotamme innolla koko Roosa nauha -keräyksen tuloksia. Keräämme asiakkailtamme toiveita ja ideoita ensi vuodelle eli kannattaa rohkeasti kertoa meille, millaista roosaa tekemistä toivot", Kaisa Kivistö kehottaa.

Lisätietoja:
Kaisa Kivistö, Lantmännen Unibake
Asiakasmarkkinointipäällikkö Food Service
puh. 050 3307467, sähköposti: kaisa.kivisto@lantmannen.com
www.lantmannen-unibake.fi

Lue lisää aiheesta:
Pullan sanonnat, Korvapuustipäivän uutisia
Roosa pulla -kampanja
Miten kauppa käy? Tarkista onko vitriinisi parhaassa myyntikunnossa!
Snowpanda Deli & Café kouluttautui Lantmännen Unibaken vitriini- ja esillepanokoulutuksessa – ”Tekeminen nousi uusiin sfääreihin”
Vastuullisuus

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Ammattikeittiöt
Paistopisteet
Koulutus