Leivän kuulumiset Suomessa ja mahdollisuudet ammattikeittiöille

Toimitusjohtajamme Tuomas Mantere tuntee hyvin sekä suomalaisen että globaalin leipämarkkinan. Vitriinilehdessä julkaistussa artikkelissa Mantere kertoo leipämarkkinan polarisoitumisesta sekä kuluttajien vaihtelevista valinnoista. Vaatimukset leivälle ovat kasvaneet, ja kuluttajat suosivat erilaista leipää päivästä ja kellonajasta riippuen.

Jaoimme artikkelissa myös Lantmännen Unibaken teettämän kyselytutkimuksen tuloksia suomalaisten paistopisteleivän kulutuksesta ja mieltymyksistä. Leivän tulevaisuus näyttää valoisalta kuluttajien halutessa nauttia yhä enemmän laadukasta ja rapeaa paistopisteleipää.

Leivän roolille olisi tilaa myös kasvaa ammattikeittiöissä. Leipä on edullinen raaka-aine, ja kiireinen elämäntyyli sekä "on the go" -trendi tarjoavat mahdollisuuksia hyödyntää leipää laajemminkin.

Lue koko artikkeli Vitriinilehdestä.

Lantmännen Unibaken toimitusjohtaja Tuomas Mantere

 

 

Tuomas Mantere
Lantmännen Unibaken Suomen ja Baltian toimitusjohtaja

 

 

 

Lataa maksuton trendiraportti

Kiinnostaako sinua juuri nyt kuluttajien valintoihin vaikuttavat ruokatrendit? Lataa maksuton trendiraporttimme, joka esittelee laajan kattauksen ajankohtaisia trendejä ja vinkkejä niiden hyödyntämisestä.

New call-to-action


Lue lisää aiheesta:
Leipäkysely 2019 – leivän kulutusta ohjaavat trendit Suomessa
Avoimet koulutukset ammattikeittiöille
Miten kauppa käy? Tarkista onko vitriinisi parhaassa myyntikunnossa!
Snowpanda Deli & Café kouluttautui Lantmännen Unibaken vitriini- ja esillepanokoulutuksessa – ”Tekeminen nousi uusiin sfääreihin”

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Ammattikeittiöt
Paistopisteet
Koulutus