Säännöllinen laadunvalvonta ja raportointi tuotannossa on tärkeä osa laatutiimin työtä

Leipomoissamme tehdään säännöllistä laadunvalvontaa, jotta mahdolliset virheet huomataan ennen jakelua. Säännölliset laatukierrokset, raportointi ja laatunäytteet ovat osa laatutiimin työtä leipomoissamme.

- Leipomossa otetaan tuotteista säännöllisesti allergeeninäytteitä sekä pinnoilta hygienianäytteitä, joilla varmistetaan hygieeniset tuotanto-olosuhteet, kertoo Joutsenon leipomomme laatuassistentti Ossi Nykänen.

- Tuotannossa pyritään huomaamaan mahdolliset poikkeamat, ennen asiakkaille jakelua. Jo laatikoihin menossa olevista tuotteista otetaan useita näytteitä ja niiden perusteella pyritään huomaamaan virheitä, kertoo tuotantotyöntekijä Jonna Parjanen Joutsenosta.

 

Jonna_Parjanen_neliö

Jonna Parjanen, tuotantotyöntekijä Lantmännen Unibakella

 

Tuotteista tarkastetaan esimerkiksi sen ulkonäkö, paino ja mitat, ja vastaavatko ne vaadittua tasoa.

Jonna ja Ossi kertovat, että heille tuotannossa on tärkeää ja hyödyllistä saada mahdollisista vierasesineistä näyte, jotta sen alkuperä on mahdollista löytää.

Asiakkaiden palautteet talteen ja käyttöön

Reklamaatiot ovat meille tärkeitä, jotta pystymme korjaamaan toimintaamme tarvittaessa sekä ehkäisemään vahinkoja jatkossa. Asiakaspalvelukeskuksemme paneutuu huolella palautteisiin, ja tiimiä siellä vetää logistiikkapäällikkömme Tarja Harju.

- Reklamaatiot tai itse pidän enemmän sanasta palautteet ovat meille tärkeitä, jotta voimme parantaa toimintaamme. Palautteesta saattaa selvitä asioita, jotka arjessa muuten jäisivät vähemmälle huomiolle. Jokainen palaute on meille yrityksenä tärkeä, jotta voimme myös näiden avulla ohjata ja parantaa toimintaamme, Tarja Harju kuvailee.

 

Tarja_Harju_neliö

Tarja Harju, logistiikkapäällikkö Lantmännen Unibakella

 

Näin helposti teet reklamaation

Teemme parhaamme, jotta asiakkaamme ammattikeittiöissä ja paistopisteissä saisivat herkullisia, tasalaatuisia ja kaikin puolin toimivia leipomotuotteita meiltä tarjolle. Jos kuitenkin olet kohdannut virheen, kerrothan siitä meille nettisivuiltamme löytyvän reklamaatiolomakkeen avulla.

Reklamaatiolomakkeeseen on helppo liittää kuvia tuotteesta, laatikosta, kuitista tai etiketistä. Lomakkeen käyttö on kätevää myös puhelimella. Reklamaation teko lomakkeen kautta sopii niin yritysasiakkaillemme kuin leipomotuotteitamme käyttäville kuluttajille.

Kysymme yhteystietojesi lisäksi tietoja, jotka auttavat meitä tunnistamaan tuotteen ja selvittämään ongelmaa. Otamme mielellämme vastaan paljon tietoa ja kuvia sekä otamme sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme lisätietoja ja näytteitä.

 

reklamaatio

Laatu pähkinänkuoressa Lantmännen Unibakessa

ISO 9001 ja ISO 14001

Kaikki leipomomme on sertifioitu kansainvälisesti tunnettujen laadun hallinta- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

BRC-sertifikaatti

Kansainvälisen BRC-elintarviketurvallisuusstandardin noudattaminen kaikissa leipomoissamme takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

 
 
BRC-sertifikaatti
 
 
 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus