Kiireiset kuluttajat etsivät kulinaarisia elämyksiä, joissa maku, laatu ja syömisen helppous kohtaavat. “Naanta on juuri tällainen ainutlaatuinen tuote”, kertoo Lantmännen Unibaken avainasiakaspäällikkö Riikka Kalajo. 

Vaasan Street Food Naanta -uutuuden monipuolisuudesta kertovat sen lukuisat hyvät ominaisuudet.

  • sulattaen valmis
  • kaunis pintarakenne
  • taskuleipä tekee täytön ja syömisen helpoksi
  • näyttävä ja tyylikäs kolmiomuoto
  • vegaaninen


Tutustu Naantaan!

 

Vaasan Street Food Naanta

Lue seuraavaksi Riikan kommentit ja ohjeet täydellisen Naantan valmistamiseen!

Halkaise Naanta!

“Vaasan Street Food Naantan hieno ominaisuus on se, että se on sulattaen valmis.”

Et siis käytä aikaasi paistamiseen etkä tarvitse uunia tarjotaksesi herkullista street foodia. Riittää, kun otat Naantat sulamaan mielellään paria tuntia ennen tarjoilua. On tärkeää, että tuotteet ovat hyvin sulaneita, ennen kuin taitat Naantat kahteen osaan.

Myyntierässä on 15 Naanta-leipää, joista saat taittamalla yhteensä 30 helposti täytettävää taskua!

Täytä Naanta!

“Naantan täyttämisessä vain mielikuvitus on rajana. Täytteet pysyvät Naantan sisällä, ja syöminen on helppoa ja siistiä.”

Juuri niin! Sulatettu ja halkaistu Naanta voidaan täyttää käytännössä millä tahansa herkullisella täytteellä. Pohjasta umpinainen tasku helpottaa sekä täyttämistä että syömistä, sillä täytteet pysyvät Naantan sisällä paremmin kuin esimerkiksi wrapissa. Paperitaskussa tarjoiltu Naanta onkin täydellinen take away -syötävä. 

“Valitse omille asiakkaillesi parhaat täytteet. Naantan voi täyttää ihan perinteisesti leikkeleillä, juustolla, tomaatilla ja salaatilla, jolloin se maistuu hyvin esimerkiksi liikenneasemilla”, ehdottaa Riikka. “Etniset täytteet tarjoavat asiakkaille uusia kokemuksia, joten niissä voi kokeilla rohkeasti hyviä yhdistelmiä.”

Kotimaisistakin mauista löytyy rohkeutta. Katso vaikkapa resepti poronkäristyksellä ja puikulamuussilla täytetystä Naantasta, joka sopii maultaan kuin unelma esimerkiksi talvisiin hiihtokeskuksiin!

resepti_naanta_poronkaristys

Kikherneillä ja pinaatilla sekä tsatsikilla täytetty Naanta on kasviproteiinia täynnä! Katso resepti.


resepti_naanta_kikherne

Riikan omat suosikkitäytteet ovat perinteiset ja raikkaat:

“Mozzarella, tomaatti, basilika, pesto! Näistä täytteistä syntyy klassikko, joka on kauniin näköinen. On tärkeää, että täytteet näkyvät vitriinissä hyvin. Se herättää ruokahalun!” Riikka muistuttaa.

resepti_naanta_mozzarella

Lämmitä Naanta! 

“Naanta on omasta mielestäni täydellinen painoparilalla tai turbouunissa toastina lämmitettynä! Niin hyvää!” 

Aivan, valmiiksi täytetyt Naantat lämmitetään asiakkaalle parilassa tai turbouunissa toastien tapaan. Naantan pinnasta tulee herkullisen rapea ja suutuntumaltaan ihana. 

Paperitaskuun sujautettu höyryävä Naanta on mitä parhain kylmän sään take away -eväs!

Tarjoile Naanta!

“Naanta on todella herkullisen ja mielenkiintoisen näköinen vitriinissä, sillä sen rieskamainen pinta on täplikäs ja käsintehdyn näköinen. Huomiota herättävän kiinnostavaa on myös Naantan kolmionmallinen muoto.”

Uutuus-Naanta tekee vitriinin esillepanosta kiinnostavan. Esillepanossa kannattaa huomioida sekä tuotteen että täytteiden näkyvyys, sillä asiakkaat syövät silmillään.

Vitriinimyynnin lisäksi Naanta sopii hyvin lounas- tai a la carte -annokseksi, kun sen täyttää ruokaisilla täytteillä ja lisää kylkeen raikkaan salaatin.

Lämmitetty ja ruokaisa Naanta on mitä mainiointa talviruokaa meneville ihmisille. Lämmin Naanta sopii myyntiin monenlaisiin paikkoihin, aivan kuten toastit ja hampurilaisetkin. 

Naanta on lisäksi vegaaninen tuote, joten sen tarjoaminen ei rajaa asiakaskunnasta ketään pois.

Helppoa! 

 Hurmaa asiakkaat Naantan näyttävällä muodolla, rapealla pinnalla ja herkullisilla täytteillä! 

Tutustu Naantaan!

 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!

Lue lisää aiheesta:

Naanta

Take away -myynnin vinkkejä ammattikeittiöille

Vaasan Street Food - paremman street foodin asialla

Mikä on street foodin suosion salaisuus?

Täydellisesti täytetyt - uutta twistiä sandwicheihin

Lantmännen Unibake - Vastuullisuus

Reseptipankki

 

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus