- Kuluttajatasolla ei välttämättä tiedetä, että hampurilaissämpylät leivotaan Suomessa. Mutta meillä Petikossa ne leivotaan, kertoo Lantmännen Unibaken Petikon leipomon Plant Manager Mauritz Almari. 

- Nykypäivänä tuotteiden kotimaisuus on todella merkittävä tekijä. Asiakkaat sen jo tietävät, että olemme luotettava kotimainen kumppani.  Petikon sämpylöitä myydään Vaasan Street Food -tuotemerkillä niin kuluttajille kuin ammattikeittiöille.

Lantmännen Unibaken leipomo sijaitsee vantaalaisen teollisuusalueen sydämessä. Leipomossa työskentelee ajankohdasta riippuen noin 50 leipuria.

23 vuotta leipurina Petikossa toiminut Mauritz Almari ei meinaa löytää tarpeeksi ylistäviä sanoja työyhteisöä kehuessaan: 

- Meillä on loistava ja sitoutunut työyhteisö tuotantoväkeä, toimihenkilöitä ja yhteistyökumppaneita. Puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toisiamme. Huumoria viljellään samalla, kun tehdään ahkerasti töitä, Almari kuvailee Petikon leipureiden tiivistä yhteishenkeä. 

Selvä päämäärä yhdistää työntekijät: 

- Valmistamme oikean määrän laadukkaita tuotteita oikeaan aikaan!

Tuoteturvallisuus ja läpinäkyvä toimitusketju on meille itsestäänselvyys. Kannamme vastuumme pellosta pöytään. Sämpylät leivotaan myös kotimaisista jauhoista ja allergeenien määrä on minimissään, jotta sämpylät sopivat mahdollisimman monelle.

- Leipomon prosessit on hiottu ja sudenkuopat tunnistettu. Kehitämme tekemistä koko ajan ja investoimme uusiin laitteisiin, joilla helpotetaan leipureiden työtä. Työturvallisuus on ykkönen, ja sitä kautta pidämme ihmisistä aidosti hyvää huolta.


Leipuritkin syövät hampurilaisia

Petikossa ollaan aidosti ylpeitä omista laadukkaista tuotteista.

- Leipureiden omaan viestiryhmään postataan kuvia vapaa-ajalla nautituista hampurilaisaterioista, joissa komeilevat täällä leivotut sämpylät.

Hampurilaiset maistuvat siis leipureille niin ravintoloissa kuin kotona.

-Valmistan usein itsekin hampurilaisia ja hodareita. Tänäänkin tarjoilen vieraille hampurilaisia ja he ovat niistä onnessaan.

Mauritz ei paljasta illallisvieraille suunnittelemiaan reseptejä, mutta vinkkejä herkullistakin herkullisempiin hampurilaisiin ja hotdogeihin löydät Lantmännen Unibaken runsaasta reseptipankista.

Ota kokeiluun ainakin seuraavat kielen mennessään vievät reseptit:

Crispy Chicken Brioche Burger

LM_fast-food_blogi2

 

Potato Burger Classic

LM_fast-food_blogi4


Bronx Burger

LM_fast-food_blogi3

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!

Lue lisää aiheesta:

Vaasan Street Food - paremman street foodin asialla

Mikä on street foodin suosion salaisuus?

Laadukas hampurilaissämpylä on ruokailijalle ratkaiseva tekijä

Take away -myynnin vinkkejä ammattikeittiöille

Hallitse hävikkiä

Lantmännen Unibake - Vastuullisuus

Reseptipankki

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:

Vaasan Mestarin -leivät

Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus