Kanelikierre pukeutuu taas roosaan

Roosa pulla -kampanja palaa jälleen syyskuussa ja Vaasan Kanelikierrepulla pukeutuu roosaan sokeriin ja vuokaan. Kampanja-aika on tuttuun tapaan syys-lokakuussa, mutta tällä kertaa myynnin voi aloittaa materiaaleineen jo heti syyskuun alusta – tilaa siis pullat ja materiaalit ajoissa!

Viime vuonna kampanja poiki huikeat 40 000 euroa, jotka lahjoitettiin Syöpäsäätiölle tukemaan suomalaista syöpätutkimusta. Kerätään tänä vuona jälleen muhkea lahjoituspotti, tavoitteenamme on jo 50 000 euroa!

Uutta kampanjassa tänä vuonna: uusi kampanjatuote, pussit laatikoissa ja uusia materiaaleja 

Tänä vuonna kampanja uudistuu, ja vanhat tutut Vaasan Kanelikierrepulla Roosa nauha ja Vaasan Kaurasko saavat uuden kampanjatuotteen kaverikseen: sulattaen valmiin roosalla sokerilla ripotellun Vaasan Minipuustin! Pieni puusti on oiva vaihtoehto kampanjatuotteeksi toimipisteille, joilla ei ole käytössä uunia. Kampanjatuotteet ovat saatavilla heti syyskuun alussa.

Tänä vuonna roosat pullapussit saa suoraan Vaasan Kanelikierrepulla Roosa nauhan tilauserän mukana. Yhdessä laatikossa on mukana 10 pussia. Tulostettavat ja ladattavat markkinointimateriaalit, kuten tarjouspohjat, somekuvat ja yritysmyyntikirje, ovat tuttuun tapaan saatavilla kotisivuiltamme.

Tule mukaan näkyvään ja menevään kampanjaan tekemään hyvää

Tarjoile kampanjatuotteita ja myy mukaan, me hoidamme lahjoituksen! Jokaisesta myydystä pullasta lahjoitetaan 2 senttiä ja jokaisesta Kauraskosta 10 senttiä. Jokaisesta  omien paistopisteidemme myymästä Hetki hyvälle -kassista lahjoitetaan 1 €.

Sosiaalisen median kampanjointi

Me luomme hyvää pöhinää pullien ympärille eri medioissa, jotta kampanja tunnistetaan ja kauppa käy! Me tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön valmiit someideat, -kuvat ja postaustekstit. Muista käyttää #roosapulla ja #roosaleipä.

Näyttävä esillepano ja hyvä fiilis

Me tarjoamme monipuoliset markkinointimateriaalit, joiden avulla voit luoda näyttävän ja katseita keräävän esillepanon kampanjan ajaksi niin kahviloihin, hotelleihin, liikenneasemille kuin paistopisteisiin. Muista myös näyttää Facebookin Uunituoretta Suomesta -ryhmässä, miten myynti teillä ja sujuu!

Seuraa kampanjan tiedotusta ja edistymistä

Roosa pulla -kampanjan tiedot päivittyvät kotisivuillemme sitä mukaa, kun materiaalia julkaistaan. Seuraamalla blogiamme pysyt myös perillä uusimmista käänteistä.


Lue lisää aiheesta:
Leivonnaispakasteiden oikea paistaminen
Vältä näitä 6 virhettä esillepanossa
Roosa pulla -kampanja

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus