Tuoteluettelon teko kotisivuillamme on helppo ja nopea tapa saada omat suosikkituotteet yksiin kansiin. Voit ladata- valituista tuotteista PDF-tiedoston, jonka voi ladata, lähettää eteenpäin tai tulostaa. Mielenkiintoisten tuotteiden talteen ottaminen listalle seuraavaa tilausta ja listojen suunnittelua varten on luettelon avulla helppoa.

 

Kotisivuillamme löydät yläkulmasta tähdellä merkityn suosikit-kohdan, jota painamalla näet listauksen valitsemistasi suosikkituotteista. Tähteä klikkaamalla luettelo aukeaa sivun oikeaan reunaan katseltavaksi.

 

Sieppaa

 

Luetteloa voi esikatsella ja muokata klikkaamalla "suosikit" sivuston yläreunasta. Kun luettelo on valmis, sen voi lähettää sähköpostitse painamalla alareunasta "Lähetä tuoteluettelo sähköpostiin".

 

jjk

 

Valmiin luettelon voi ladata ja tulostaa sähköpostilla sekä lähettää eteenpäin esimerkiksi työkavereille.

 

lataa

 

Tuoteluettelosta löydät tarkat ja ajankohtaiset tiedot tuotteista.

 

kata

 

 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus