Esillä leipomotuotevalikoimamme 

Syksyn tapahtumissa pääsemme esittelemään leipomotuotteiden valikoimaamme ja erityisesti syksyn makeita uutuuksia.

Laitamme pöydät koreaksi muun muuassa Vaasan Kardemummapyörteillä, Kuningatarpullilla ja uusilla upeilla Donitsipysäkin donitseilla Popcorn Bluesilla ja Winter Caramelilla.

Me olemme tukenasi

Autamme mielellämme sinua laadukkaan leipomovalikoiman rakentamisessa, esillepanon piristämisessä ja henkilökuntasi paisto-osaamisen ylläpitämisessä. Syksyn tapahtumissa voimme kertoa tarkemmin tarjoamistamme ratkaisuista ja siitä, miten leivonnaispakasteet voivat hyödyntää juuri sinun toimintaasi. Ota meihin yhteyttä vaikka heti!

Avoimet koulutukset ammattikeittiöille

Aloitamme syksyllä myös avoimet koulutukset ammattikeittiöille. Niihin ovat tervetulleita kaikki kahviloiden, ravintoloiden, huolto-asemien ja muiden ammattikeittiöiden työntekijät, jotka ovat kiinnostuneita leivonnaispakasteiden kokonaisvaltaisesta hyödyntämisestä, makeiden kahvilatuotteiden tuunauksesta ja täytetystä leivästä. Kerromme koulutuksista mielellämme lisää syksyn tapahtumissa! Voit myös lukea lisää avoimista koulutuksista blogistamme.

Tapaat meidän näissä tapahtumissa

 

Lue lisää aiheesta:
Avoimet koulutukset ammattikeittiöille
Kouluruokakilpailu
Miten kauppa käy? Tarkista onko vitriinisi parhaassa myyntikunnossa!
Snowpanda Deli & Café kouluttautui Lantmännen Unibaken vitriini- ja esillepanokoulutuksessa – ”Tekeminen nousi uusiin sfääreihin”
Vastuullisuus
Reseptipankki

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Ammattikeittiöt
Koulutus