Trendien mukainen leipäpöytä

Kespron asiakkuudesta vastaava myyntipäällikkömme Piia Töllinen tietää kokemuksesta, että ammattikeittiöt pitävät leipää tärkeänä osana päivittäisiä ruokailuhetkiä ja että sen asema pysyy merkittävänä myös tulevaisuudessa.

Kirjoitimmekin Kespron kanssa yhteistyössä artikkelin siitä, minkälainen on trendien ja kuluttajien toiveiden mukainen leipäpöytä. Kerromme artikkelissa viisi vinkkiä kannattavampaan leipäpöytään, kuluttajien leipävalintoja ohjaavista tekijöistä sekä leivän tulevaisuuden näkymistä.

Lue koko artikkeli ja vinkkimme trendien mukaiseen leipäpöytään Kespron sivuilta.

Lataa maksuton trendiraportti

Kiinnostaako sinua juuri nyt kuluttajien valintoihin vaikuttavat ruokatrendit? Lataa maksuton trendiraporttimme, joka esittelee laajan kattauksen ajankohtaisia trendejä ja vinkkejä niiden hyödyntämisestä.

New call-to-action


Lue lisää aiheesta:
Leipäkysely 2019 – leivän kulutusta ohjaavat trendit Suomessa
Avoimet koulutukset ammattikeittiöille
Miten kauppa käy? Tarkista onko vitriinisi parhaassa myyntikunnossa!
Snowpanda Deli & Café kouluttautui Lantmännen Unibaken vitriini- ja esillepanokoulutuksessa – ”Tekeminen nousi uusiin sfääreihin”

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Ammattikeittiöt
Paistopisteet
Koulutus