Horeca-alan tapahtuma näppärästi omalla ruudulla

Tule mukaan tiistaina 28.9.2021 klo 9.00-17.30 hotelli- ja ravintola-ammattilaisten virtuaaliseen TopFairs-tapahtumaan!

Tässä täysin virtuaalisesti järjestettävässä ammattitapahtumassa nähdään tärkeitä puheenvuoroja, kokkaussessioita sekä vieraillaan näytteilleasettajien aitioissa ja verkostoidutaan.

Lantmännen Unibake on Toptasten kumppanina järjestämässä upeaa digitapahtumaa, joka tuo omalle ruudullesi:

  • Ravintola-alan tulevaisuuden ja trendien paneelin, jonka pääesiintyjänä on Jyrki Sukula ja mukana keskustelussa Toni Toivanen, Jaakko Sorsa, Ina Niiniketo ja Teemu Laurell.
  • Inspiraatiota reseptiikkaan ja prosesseihin Dani Hännisen johdolla tapahtuman studiokeittiöstä kumppanien kera.
  • Messuilta tutut näytteilleasettajien pisteet virtuaalisten keskusteluaitioiden muodossa ja uuden työkalun mahdollistamat verkostoitumiset.

Tutustu ohjelmaan tästä!

Lantmännen Unibakelta pääset messuilla bongaamaan mahtavat Vaasan Street Food -tuotteet. Tänä vuonna lanseerasimme kotikeittiöistä tutun Vaasan Street Food -brändin ammattilaisille ja meillä on monia ravintoloille sopivia hampurilais- ja hot dog -sämpylöitä. Tutustu Vaasan Street Foodiin ja tule juttelemaan kanssamme messuilla!

Mukavaa digitapahtumassa on, että voit liittyä mistä päin Suomea vain ja jos et ehdi olla koko päivää, voit tulla itsellesi sopivaan aikaan ja aiheeseen. Tapahtuma on maksuton.

Rekisteröityminen on alkanut osoitteessa https://topfairs.ifairs.com/#/register (Huom! Alusta toimii Chrome-selaimella). Voit lisäksi Facebookissa merkitä itsesi osallistujaksi ja kutsua ystäviäsi mukaan.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!
 
 TopFairs_Digi_Flyer-scaled
 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus