Tänä kesänä otimme käyttöön kotisivuillamme suorat tuotelinkit eMetron tilauksiin. Ammattikeittiöiden on nyt entistä helpompi nähdä www.lantmannen-unibake.fi tuotteista, onko kiinnostava leipomotuote saatavilla oman tukun kautta. 

 

tilaa-tukustasi-nappi

 

Nyt eMetrossa myynnissä olevien tuotteiden kohdalta löytyy sivuiltamme Tilaa tukustasi -nappi, josta pääsee suoraan oikean tuotteen sivuille tukussa. Linkin takaa löytyy tuotetietoja ja tietoa tuotteen saatavuudesta. Tilaa tukustasi -napin takaa pääsee valitsemaan oman tukkunsa listalta, joka parantaa käyttökokemusta entisestään, kun jatkossa mukaan on tulossa muitakin tukkuliikkeitä.

 

Tällä lisäyksellä haluamme palvella entistä paremmin yhteisiä asiakkaitamme – parantaa palvelukokemusta uusiin tuotteisiin tutustumisesta tai tuotetietojen hakemisesta. Myös saatavuuden tarkistaminen ja tilaaminen helpottuu.


Tervetuloa Lantmännen Unibaken sivuille tutustumaan monipuoliseen valikoimaan ja raikkaisiin ideoihin leivonnaispakasteista. Löydät meiltä satoja herkullisia reseptejä ja vinkkejä ammattilaisille!

Toivottavasti Tilaa tukustasi -napeista on sinulle hyötyä ja iloa!

 

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus