On hetkiä, jotka ansaitsevat aivan erityisen leivän. Leivän, joka on vastapaistettu. Leipurimestarimme tietävät, että jokaiselle hetkelle on olemassa oikea leipänsä. Siksi he keksivät ja kokeilevat aina uutta. Juuri sinulle, juuri sinun hetkiisi.

Vaasan Mestarin -tuoteperheen neljä leipäuutuutta tuovat laatua ja erottuvuutta paistopisteelle ja ravintolan leipäpöytään. Ne ovat suomalaisia, maukkaita leipiä, jotka leivotaan Joutsenon uudella leipälinjalla. Uudella leipälinjalla käytetään monipuolisesti eri viljalajeja, kokeillaan uusia raaka-aineita, yhdistellään hapanjuuria ja voidaan leipoa kokonaan myös ilman lisättyä leivinhiivaa. Herkullisten leipien ulkonäkö viimeistellään muun muassa siemenripotteilla ja käsin tehdyillä viilloilla.

Vaasan Mestarin -leipäperheeseen kuuluu Hapanjuurileipä, Myslileipä, 7-kauran leipä ja Siemenleipä. Tutustu uutuusleipiin tarkemmin kotisivuillamme.

 

Vaasan Mestarin -leipien kooste asiakkaille

 

Juureen leivonta onnistuu myös ilman lisättyä leivinhiivaa

Juureen leipomisen arvostus on lisääntynyt etenkin viime vuosina. Yleensä juureen leipominen edustaa hitaita arvoja ja käsillä tekemistä. Taikinajuuri valmistetaan hitaasti vedestä ja jauhoista. Juureen leivottu leipä voidaan leipoa jopa kokonaan ilman lisättyä leivinhiivaa. Juureen leivotun leivän tunnistaa yleensä happamasta mausta, rapeasta kuoresta ja ilmavasta rakenteesta. Juureen leipominen vaikuttaa myös leivän säilyvyyteen.

 

Tuore leipä on herkullinen elämys

Lantmännen Unibaken teettämän Paistopisteleivän tulevaisuuden mahdollisuuksia -tutkimuksen (Kilde 03/2021) mukaan kuluttajat hakevat paistopisteeltä herkullista elämystä, luksusta arkeen. Vastaajista 44% kertoo, että paistopisteostaminen on kasvanut parin viimeisen vuoden aikana. Vastaajista 97% uskoo paistopisteostamisen kasvavan tai säilyvän ennallaan tulevaisuudessa. Paistopisteleipä sopii kaikkiin tilanteisiin, herkutteluun, välipalaksi, aamiaiselle...

Paistopisteleipää ei valita terveyskärjellä. "Tänään täällä paistettu" ja suomalaiset raaka-aineet ovat tärkeimpiä ominaisuuksia paistopisteleipää ostettaessa. Paistopisteleivästä halutun tekee kotimaisuus, tuoreus, runsaskuituisuus, säilyvyys, kuoren rapeus ja lisäaineettomuus.

Suunnittelimme työn Vaasan Mestarin -leipien kanssa mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme. Kaikilla leivillä on sama paisto-ohjelma, etukäteen sulatettuina 8-10 minuuttia 190 asteessa. Leivät voi sulattaa huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä tai maitokaapissa, niin ne ovat siellä valmiina paistoon.

Hyviä hetkiä uusien Vaasan Mestarin -leipien parissa!

lataa-paistamisen-pikaopas-leivonnaispakasteille

Lue lisää aiheesta:

Uusia leipomotuotteita kehitetään Joutsenossa

Panostetaan kuituun

Hallitse hävikkiä

Ammattilaisen 3+1 nyrkkisääntöä K-Supermarket Hämeenkylän paistopisteeltä


Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!


Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme:
Leivonnaispakasteet
Myymäläleivonta
Food Service
Koulutus