Myllyn Parhaalta Lantmännen Unibakelle siirtynyt kenttämyyntipäällikkö Kari Ihalainen sekä Lantmännen Unibaken markkinointijohtaja Salla Eklund avaavat yrityskaupan näkyviä vaikutuksia.

Mitä vaikutuksia yrityskaupalla on?

Laadukkaat ja monipuoliset leipomotuotteet auttavat erilaistumaan ja kasvattamaan myyntiä helposti. Tästä lähtien markkinoiden monipuolisin leivonnaispakastevalikoima löytyy Lantmännen Unibakelta. 

Asiakkaamme saavat 1.5.2023 alkaen Myllyn Parhaan ja Lantmännen Unibaken leipomotuotteet saman katon alta. Sekä Myllyn Paras että Vaasan ovat suomalaisten rakastamia vahvoja brändejä, jotka antavat hyvät eväät myynnin kasvattamiseen. Molempia tuotemerkkejä kehitetään jatkossakin.

Lantmännen Unibaken valikoimaa vahvistavat myös Myllyn Parhaan suositut levykakut ja levypiirakat, gluteenittomat tuotteet, suositut kuluttajapakatut pakastetaikinat sekä sesonkiherkut.

Asiakas saa raikkaat ideat ja ratkaisut sekä maan vahvimman valikoiman yhdeltä toimittajalta. 

LM_Myllyn-Paras3

Mistä tilaan suosikkituotteeni?

  • Myllyn Parhaan tuotteet tilataan jatkossakin normaalisti tukusta. Joidenkin tuotteiden kohdalla nimike ja tuotekoodi muuttuvat, mutta pääosin uudistus ei muuta tilaamista merkittävästi, Kari Ihalainen kertoo.

  • Muut Myllyn Parhaat viljatuotteet, kuten jauhot, pastat ja näkkileivät, tilataan myös kuten ennen, mutta tavarantoimittajana on Lantmännen Cerealia.

 

Miksi yrityskauppa on tehtiin?

Yrityskauppa tehtiin, jotta Lantmännen voi vastata paremmin kotimaisten viljatuotteiden kasvavaan kysyntään. Yrityskaupan myötä Lantmännen vahvistaa asemaansa Suomessa ja laajentaa kestävästi tuotettujen, viljapohjaisten tuotteiden valikoimaa.

Myllyn Parhaan Hyvinkäällä sijaitseva leipomo ja mylly 110 työntekijän voimin siirtyivät yrityskaupan yhteydessä Lantmännenille. Lantmännen kattaa nyt viljapohjaisten elintarvikkeiden arvoketjun pellosta pöytään Suomessa, mikä auttaa yritystä panostamaan lähellä tuotettuun ruokaan ja innovaatioihin.

  • Saimme lisää osaamista ja voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Voimme jatkossa valmistaa, innovoida ja markkinoida tuotteitamme entistä tehokkaammin, kertoo Salla Eklund.

 

LM_Myllyn-Paras4

 

Tiesitkö?

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyritys, jolla on pitkät juuret kotimaisessa leipomisessa. Myllyn Parhaan liiketoiminta yhdistettiin Lantmännen Unibaken ja Lantmännen Cerealian liiketoimintoihin seuraavalla tavalla:

  • Myllyn Parhaan pakasteliiketoiminta, johon kuuluu leivonnaispakasteiden ja taikinapakasteiden valmistus, yhdistyi osaksi Lantmännen Unibakea.
  • Myllyn Parhaan myllyliiketoiminta, johon kuuluu jauhojen, pastan, hiutaleiden ja leseiden valmistus, yhdistyi osaksi Lantmännen Cerealiaa.

Me Lantmännen Unibakella haluamme auttaa sinua laittamaan parastasi laadukkaan valikoiman rakentamisessa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita leivonnaispakasteita, ideoita, koulutusta sekä paistopisteiden, että ammattikeittiöiden kokonaisvaltaista ratkaisua. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä palveluihimme ja erilaistu avullamme!

 

Lue lisää aiheesta:

Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme: